Γ. Ψυχογιός: Συνέντευξη στην εκπομπή Πελοπόννησος Σήμερα του Super TV

Στην εκπομπή Πελοπόννησος Σήμερα του Super TV, έδωσε  συνέντευξη ο Γ. Ψυχογιός και στην οποία συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
  •        Νομοσχέδιο για Ιδιωτικά Πανεπιστήμια – Ένα αντισυνταγματικό έκτρωμα που κάνει την πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση εμπόρευμα και απαξιώνει το δημόσιο Πανεπιστήμιο που τόσα έχει προσφέρει στην ελληνική κοινωνία. Το μέλλον για μας είναι ένα ισχυρό δημόσιο Πανεπιστήμιο με ενίσχυση σε προσωπικό, υποδομές, ερευνητικά προγράμματα και φοιτητική μέριμνα!
  •        Καμία στήριξη για τον αγροτικό κόσμο του Νομού. Με παρεμβάσεις στη Βουλή ζητάμε άμεσα δίκαιες αποζημιώσεις για τον Daniel και τα άλλα αίτια, στήριξη για την ακαρπία της ελιάς, μείωση κόστους παραγωγής, “χτύπημα” των ελληνοποιήσεων, προστασία από αισχροκέρδεια και μεσάζοντες, κλπ.
  •        Η 8η Μάρτη είναι ημέρα διεκδίκησης και αγώνων για τα δικαιώματα της γυναίκας. Απέχουμε πολύ από το να γίνει γιορτή. Μέσα κι έξω από τη Βουλή παλεύουμε απέναντι στα στερεότυπα και τη βία κατά των γυναικών, παλεύουμε για κοινωνική χειραφέτηση κι απελευθέρωση των γυναικών και όλων των κοινωνικών ομάδων που υφίστανται διακρίσεις.